Mainos

  • Allright
  • Bikeforum
  • Harvia
  • VRP

Mainos
Mainos
VRP - Rakennushankkeen luotettava yhteistyökumppani
Mainos
Bikeforum Oy - Meidän kauttamme saat kaiken tarvitsemasi moottoripyöräilyyn ja mopoiluun.
Mainos

Kilpailun reitti/rata

 

 Kilpailun reitti Riihivuoren ympäristössä, maastokokeet n 3 kilometrin säteellä kilpailukeskuksesta.

 REITTISELOSTUS

Kilpailukeskuksena toimii Riihivuoren laskettelukeskus. Varikolta aukeaa hienot maisemat Muuramen ylle. Kilpailussa ajetaan 3 maastokoetta per kierros ja pääosin tiellä menevät helpot siirtymät pätkien välissä. Kierroksia tulee aamupäivän luokille 2 ja iltapäivän luokille 3. Yhden kierroksen pituus on noin 25 kilometriä.

 

Maastokokeista:

MK1 ajetaan Riihivuoren rinnealueella. Lähtö on kilpailukeskuksessa joten varikkohenkilökunnan on helppo seurata tätä pätkää. Sisältää pääosin vauhdikkaita rinneosuuksia. Tällä pätkällä poistetaan turhat karstat putkesta ja nautitaan ajosta! Kesto noin 8-10 min. Pätkän maali sijaitsee kilpailukeskuksessa.

 

MK2 Härkövuori on perinteisempää enduroa metsässä. Maastokoe kulkee Härkövuoren maastossa sisältäen teknisempää kivikkoa sekä ylä- ja alamäkiä. Pätkä haastaa varmasti kovimpiakin kuljettajia, mutta on myös harrastelijoille sopiva koetus! Kesto noin 7-11 minuuttia.

 

 

MK3 kulkee nimellä MP-Huolto Lämsä ja on täysin erilainen kuin kaksi kilpailun muuta mk:ta. Lyhyt, noin kuuden minuutin pätkä sisältää pääosin nopeata ja etenevää hiekkakangasmaastoa.

 

Yhteistyökumppanit

Suomen Pienyrittäjäin Mainostoimisto OyOnlineSolutionsJyväskylän aikuisopistoHannu Photo